Ik wil een CD of clip opnemen

De geweldige akoestiek in de Edesche Concertzaal is dankzij de vorm van de zaal en dankzij de inspanningen van C'vousplait Akoestiek tot stand gekomen. De zaal heeft de perfecte ambiance voor het opnemen van (akoestische) muziek in de kleine setting. Musici roemen de zaal natuurlijk vanwege de prachtige Bösendorfer 290 Imperial, maar ook vanwege de hoge mate van definitie in de zaal.

Studio van Schuppen
Audio-opnames worden doorgaans gedaan door Studio van Schuppen. Dit bedrijf is al meer dan 40 jaar dé studio voor audio-opnamen van klassieke muziek. Studio van Schuppen werkt met uiterst geavanceerde apparatuur die een live-ervaring angstaanjagend dichtbij weet te brengen. Een indrukwekkende lijst van bekende artiesten, ensembles, orkest en platenlabels ging u voor!

FormatF
Naast de high-end audio-opnamemogelijkheden van Studio van Schuppen werkt de Edesche Concertzaal ook samen met videoproductiebedrijf FormatF. Dit jonge team met getalenteerde videografen heeft al meermaals samengewerkt met Studio van Schuppen en weet prachtige shots te pakken. De montage wordt in samenwerking met Studio van Schuppen gedaan. Op deze wijze blijven beeld en geluid hand in hand gaan en is het eindproduct van dusdanig niveau dat het gebruikt kan worden voor landelijke media.

Vul uw eigen inhoud in.