Route

Auto

Reist u met de auto? Volg dan de volgende route-instructies.

Voor bezoekers vanuit de richting Utrecht: Via de A12 richting Arnhem, rijd bij afslag Veenendaal onder het viaduct door van de A12 richting Renswoude/De Klomp. Vervolgens gaat u via de provinciale weg N224 richting Ede. Na de tweede spoorwegovergang, gerekend vanaf het viaduct, gaat u bij het eerstvolgende kruispunt (kruising N224 en N304) rechtsaf (Raadhuisstraat). Vervolgens bij het eerstvolgende kruispunt rechtsaf (Molenstraat, Q-Park-parkeren!),vervolgens eerste weg rechts (Bunschoterweg, parkeerterrein -na  21.00 uur meestal gratis wegrijden -), vervolgens eerste weg links (Amsterdamseweg).

Voor bezoekers vanuit de richting Arnhem: Via de A12 richting Utrecht, rijd bij de eerste afslag Ede via de provinciale weg N224 naar Ede. Bij het eerste grote kruispunt (kruising N224 en N304) gaat u linksaf (Raadhuisstraat). Vervolgens bij het eerstvolgende kruispunt rechtsaf (Molenstraat, Q-Park-parkeren!), vervolgens eerste weg rechts (Bunschoterweg, parkeerterrein -na 21.00 uur meestal gratis wegrijden-), vervolgens eerste weg links (Amsterdamseweg).


Openbaar vervoer

De Edesche Concertzaal is zowel bereikbaar met bus als met trein en bus. Kijk op 9292.nl voor gedetailleerde informatie. Bij aankomst op Ede-Wageningen kunt u overstappen op de trein naar Amersfoort, maar de aansluiting is net niet goed. Beter is dan vanaf Ede-Wageningen de bus te pakken:
- stadsbus 5, uitstappen bushalte Piet Heinstraat, 6 minuten lopen, richting noord-oost-noord over de Bettekamp;
- lijn 108, uitstappen halte Raadhuis, 5 minuten lopen richting noord-west;
U kunt ook een taxi nemen, tarief ongeveer € 7,50.


Parkeren

De parkeergelegenheid op het terrein van de Edesche Concertzaal is beperkt, en reserveren we voor mensen die slecht ter been zijn. U kunt parkeren aan de straten in de buurt van de concertzaal (let op de regels voor vergunninghouders), op het parkeerterrein bij de Bunschoterweg en in de grote Q-Park-garage bij het marktplein aan de Molenstraat. Vanaf de twee laatstgenoemde locaties is het ongeveer 5 minuten lopen naar de Edesche Concertzaal. Voor bereikbaarheid van zowel de Bunschoterweg als de Molenstraat met de auto vindt u hierboven route-instructies.

Trein

Met de trein kunt u vanaf Ede-Wageningen naar Ede-Centrum reizen (voor mensen uit Arnhem en Utrecht), en vandaar is het zo'n 5 tot 10 minuten lopen naar de Edesche Concertzaal.Vanuit Amersfoort kunt u met de Valleilijn station Ede-Centrum bereiken, en vandaar is het zo'n 5 tot 10 minuten lopen naar de Edesche Concertzaal.

Bezoekadres:
Amsterdamseweg 9
6711 BE Ede


Vul uw eigen inhoud in.