Theatrale (on)zin van duo vanJetje

Het frisse komisch duo vanJetje is gespecialiseerd in het versterken van uw programma door het aanbrengen van een theatrale lijn. Deze lijn is volledig gekoppeld aan de thematiek van uw event. Het brengt amusement in uw programma en tegelijkertijd verdiept het uw boodschap. Een buitengewoon sterke zet om uw bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen! 

Enkele onderdelen die vanJetje voor u uit handen kan nemen zijn de ontvangst op een rode loper, momenten van interventie voor de afwisseling en het versterken van de boodschap tijdens lezingen of officiële momenten.

Theatraal duo vanJetje laat zich in een kennismakingsgesprek graag informeren over de inhoud en borduurt daarop verder. U gaat versteld staan van de creatieve draai en de onverwachtse momenten die dit gaan opleveren!

"Met hun hilarische optreden zorgden de dames van Van Jetje voor een bijzondere bijeenkomst. Ze kregen de hele zaal mee met hun spontane invallen, grappen en liedjes. Ik lag dubbel van het lachen, en met mij nog heel veel anderen. Applaus!" -  Grytsje Anna Pietersma, DagjeWeg.NL


Vul uw eigen inhoud in.