Edesche Concertzaal huren

Huur de Edesche Concertzaal

De Edesche Concertzaal biedt een stijlvolle en intieme omgeving voor uw evenement in een groene omgeving. Nabij Landgoed Kernhem, restaurant Buitenzorg en Kunsthandel Simonis & Buunk biedt u uw gasten met de Edesche Concertzaal een exclusieve ervaring. 

Muzikale invulling

De Edesche Concertzaal is bij uitstek geschikt voor een bijeenkomst met een muzikale of theatrale invulling of aanvulling. De zeer mooie akoestiek en geluidsbeleving en de nabijheid van de musici geven uw bijeenkomst een exclusief karakter waar uw gasten nog lang over napraten.

Partners

De Edesche Concertzaal werkt voor specifieke zaken zoals techniek en catering samen met gespecialiseerde partners. Het naastgelegen Restaurant Buitenzorg is bij uitstek geschikt voor diner, receptie of als borrelgelegenheid. We schakelen Eskes Media en Studio van Schuppen in indien u een mooie videoreportage wilt maken van uw evenement. We hebben diverse licht- en techniekpartners voor specifieke wensen.

Capaciteit

In de Edesche Concertzaal kunt u terecht voor groepen tot zo'n 200 personen.

Contact

Bel of e-mail om uw idee gestalte te geven en een praktische uitwerking, zodat wij van uw idee, ònze zorg en úw feest kunnen maken.

E-mail: info@edescheconcertzaal.nl

Telefoon: +31(0)318 200 214

De mensen van de Edesche Concertzaal

Mocht u direct contact willen leggen met de mensen van de Edesche Concertzaal, dan kan dat ook. Dit zijn de namen van onze medewerkers met daarachter het werkgebied waar ze zich hoofdzakelijk op toe leggen:

  • Jan-Willem van Ree, artistiek manager (0318 200 214, info@edescheconcertzaal.nl)
  • Mechteld Hopman, marketing & evenementen (0318 200 214, info@edescheconcertzaal.nl)
  • Ida Gorissen, acquisitie en ideeën (0318 200 214, info@edescheconcertzaal.nl)
  • Nando Eskes, zakelijk directeur (0318 308415, nando.eskes@eskesmedia.nl)


Houdt u uw bijeenkomst of evenement in de Edesche Concertzaal?

Vul uw eigen inhoud in.