Relatiegeschenken

Niet meer weten wat u moet geven? Vanaf nu geeft u een waardebon voor de Edesche Concertzaal cadeau! Een concert in de Edesche Concertzaal is een prachtige belevenis, een ideaal geschenk om aan een geliefde, kennis of zakelijke relatie te geven.

Bestel uw cadeaupas eenvoudig via tickets.edescheconcertzaal.nl, de kaartverkoopsite van de Edesche Concertzaal.
Kies een waarde, vul uw gegevens in, betaal via internetbankieren en u krijgt de cadeaupas in een mooi hoesje thuis gestuurd. Makkelijk geregeld! De cadeaupas kan gescand worden bij de kassa, of de pascode kan door de ontvanger ingegeven worden bij het bestellen van een concert. 

Op deze manier wordt een concert een prachtig cadeau. Samen gezellig een avond weg en in een intieme setting van prachtige muziek genieten. Weet u al iemand die u gaat verrassen met een bijzonder concert? De Edesche Concertzaal biedt een gevarieerd aanbod van de hoogste kwaliteit. Bekijk het programma online.


Cadeaukaart Edesche Concertzaal


Cadeaubonnen zijn minimaal vijf jaar geldig. Ter indicatie: de prijzen voor een ticket liggen tussen de 15 euro voor een orgelrecital tot 50 euro voor de beste plekken en wereldvermaarde musici. Cadeaubonnen worden dezelfde dag verstuurd. Eventueel kunt u ze ook persoonlijk ophalen bij de Edesche Concertzaal of één van de voorverkooppunten.

Vul uw eigen inhoud in.