Uw programma ondersteund met muziek

U hebt uw eigen programma al in grote lijnen uitgedacht en u hebt een helder doel voor ogen. Dan kan het zijn dat u graag nog wat amusement wilt aanbrengen in uw verdere inhoudelijke programma. De Edesche Concertzaal helpt u graag verder. Vanuit de reeds opgebouwde relaties en onze expertise stellen we graag musici aan u voor die voor een ontspannende onderbreking of afsluiting kunnen zorgen.

Met de aanwezigheid van de prachtige Bösendorfer 290 Imperial en het romantische Ypma-orgel is de Edesche Concertzaal ondertussen een veelgeprezen zaal geworden in Nederland en daarbuiten. Uw eigen publiek in ontroering brengen door hen een (licht)klassiek concert voorschotelen, is dan ook per definitie een goede zet.

De Edesche Concertzaal heeft nauwe banden met bekende en minder bekende musici uit het land. Graag kijken we samen met u naar de perfecte match voor uw evenement."Een donders mooie vleugel. De mooiste en grootste Bösendorfer Imperial om op te spelen! Ik ben enthousiast! En wat een enorm gastvrije ontvangst en fantastische sfeer." 
Jan Vayne


"Een van de beste concertzalen in Nederland, de combinatie van de zaal en de vleugel is subliem." 
Wibi Soerjadi

"I am very very happy to be here to give a recital. Everything was perfect and well organised." 
Sarah Soyeon Kim

"Het was een groot plezier hier te musiceren. Een prachtige zaal en zoveel zorg voor alle details wat betreft organisatie." 
Wilko Brouwers, MONTEVERDI KAMERKOOR UTRECHT

Vul uw eigen inhoud in.