Stem- en presentatieworkshop Voice Matters

Wie met enige regelmaat een presentatie moet geven of voor een groep moet spreken, kent de moeiten die hier soms mee gepaard gaan. Zang- en stemcoach Mariska Wessel neemt u in een workshop mee hoe perfecte omgang met uw stem en uw lijf uiteindelijk leidt tot het bereiken van uw doel. Afhankelijk van de groepsgrootte en de doelstellingen van uw dag kunt u kiezen voor een van onderstaande trainingen."Een verademing!"

"Aanstekelijk enthousiast"

"Direct hoorbaar resultaat"

"Nu presenteer ik zonder slides"

Stemtraining

Zonder spreekangst het woord nemen of werken aan een persoonlijke expressieve spreekstijl? Stemtraining leert je hoe je stem vrij kan klinken door de optimale afstemming van adem, stem en je lichaam als klankkast. Dit geeft vertrouwen, een ontspannen klank en toegang tot de kleurrijke kracht van je stem. Lees meer »

Presentatiecoaching

Wil je je publiek niet alleen informeren maar ook overtuigen en inspireren? Dat vraagt naast een goed inhoudelijk verhaal om een boeiende en overtuigende presentatie. Presentatiecoaching biedt een krachtig klankbord om je presentatie op zowel inhoud als voordracht te slijpen tot een inspirerend moment voor jou en je publiek. Lees meer »

Communicatietraining

Je communicatiekracht versterken en je persoonlijke stijl ontwikkelen? Communicatietraining geeft je inzicht in communicatieprocessen, wat jij uitstraalt en hoe jij daarin bewust het effect kan sturen. Je leert helder communiceren met een boodschap die begrepen én goed ontvangen wordt.  Lees meer »

Vul uw eigen inhoud in.